TOP 10 versenytárs elemzés

SEO versenytárs elemzés

Minden honlaptulajdonos célja a Google Top 10-be való bekerülés oldalának kulcsszavára. Ez azonban még a legjobb webmestereket is nagy feladat elé állítja, hiszen a Google Penguin (Google Pingvin) frissítése ( 2012.04.24) után számos elviekben tökéletes seo oldal elvesztett pozíciókat, látogatókat. Az általunk készített jelentés mindig a legfrissebb Google algoritmus alapján mutatja meg oldalának javítandó hibáit a kereső szemszögéből. A SEO TOP 10 versenytárs elemzés 40-80 oldalas dokumentum, melyet PDF formátumban küldünk el. Az elemzés során a kulcsszó alapján az első 10 helyen álló oldal paramétereivel van összehasonlítva a vizsgálandó honlap. A legfrisebb Google algoritmus biztosítja a tökéletes SEO szempontok szerinti javítását honlapjának.

Az elemzés elkészítésének ára 20.000 HUF, melyet a példaképek után található űrlapon tud megrendelni. Az e-mailben kapott kedvezménykódot az űrlapon lehet beírni. Kedvezménykódot hírlevelünkre feliratkozott felhasználóink kapnak az éppen aktuális akcióinkról. Feliratkozás a hírlevélre.

Az alábbi példaképeken a "kulcsszó" kulcsszóra elemeztük http://redbullpet.hu weboldalt a google.com szemszögéből nézve. Természetesen az oldal nem erre a kulcsszóra van optimalizálva. Az elemzésben látszik is, hogy mindössze 19%-ot ért el az oldal a top 10 versenytársához képest.
 SEO versenytárs elemzés 19% a top 10 - hez képest  SEO versenytárs elemzés helyezési tényezők a top 10 - hez mérve  SEO versenytárs elemzés adattáblázat főcímek
Ezután fontossági sorrendben fel vannak sorolva az oldalon javítandó hibák.

Megrendelés beküldőjének e-mail címe.

Hírlevelünkre feliratkozott felhasználók kedvezménykódja. Feliratkozását megteheti még az űrlap kitöltése előtt, a kedvezménykódért a hírlevél menüpontban.

A megrendelő cég neve

Székhely irányítószáma

Város megadása, ahol a székhely található

Utca - házszám megadása, ahol a székhely található

http://

A vizsgálandó oldal webcíme például: http://redbullpet.hu, vagy http://www.redbullpet.hu

A vizsgálandó honlap kulcsszava. Ha több kulcsszóra szeretne elemzést végeztetni kérem vesszővel válassza el a vizsgálandó kulcsszavakat és árajánlatot küldünk a több kulcsszavas elemzésre.

Az elemzést az alábbi nyelveken rendelheti meg

Ide kerül minden egyéb kérdés, megjegyzés. Például ha a postázási cím nem ugyanaz, mint a számlázási cím, kérjük itt jelezni.

Trackback URL for this post:

https://www.redbullpet.hu/trackback/46