SEO. linképítés

A SEO és a linképítés a honlapkészítésben

A keresőoptimalizálás angol rövidítése:SEO amely tevékenység célja, hogy egy honlap minél jobb helyezést érjen el a normál találatok közt azokra a kulcsszavakra, amiket a honlap tulajdonosa fontosnak tart. Nagy általánosságban normál találatoknak azokat a keresők által visszaadott találatokat nevezzük, amik fizetéssel nem befolyásoltak, csak a keresőmotorok belső logikája alapján kerültek a találati lista adott helyére.

A normál találatok közül a legtöbb internetfelhasználó nem néz meg 10-20 találatnál többet, ez az első és a második oldalnak felel meg általában. A keresőoptimalizálás során arra kell tehát törekedni, hogy az első kb. 20 oldal között legyen a honlap optimalizálás eredménye. forrás:wikipédia

A szakemberek 90 százaléka a google irányelvei szerint próbálja a honlapot elkészíteni, amibe beletartozik az úgynevezett SEO is. Az Option Bt által elkészített honlapokat minden esetben ezek szerint az irányelvek szerint építünk fel, figyelembe véve az éppen legfrissebb google algoritmust. Mindezek mellett valljuk, hogy a megfelelően "SEO-zott" honlapoknak is kell egy jól felépített linképítést csinálni. A linképítés szerepéről nagyon eltérő véleményeket lehet hallani, de az eddigi eredményeink egyre jobban bizonyítják a linképítés fontosságát. Ezen felül természetes az is, hogy nagy adag türelem kell ahhoz, hogy weboldalunk előre kerüljön a keresőkben.

Tartalom átvétel